ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 23/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 22/3).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 23/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (21:45): Πληγώθηκε πολύ η Ιταλία από τη μη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την απουσία της να είναι εμφανέστατη. Και πως να μην είναι ιδιαίτερα λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του EURO που έβγαλε στους δρόμους όλη τη χώρα. Επιστρέφει σε επίσημα παιχνίδια με στόχο φυσικά να φτάσει και στο EURO 2024 και να επουλώσει τις πληγές της απουσίας της από το Μουντιάλ. Σε έναν όμιλο με Αγγλία, Σκόπια και Μάλτα, το ξεκίνημα τη φέρνει κόντρα στην ομάδα που αντιμετώπισε στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Πέρασε πολύ δύσκολη περίοδο, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να αμφισβητείται έντονα λόγω του αποκλεισμού, πλην όμως ο Ιταλός προπονητής κατάφερε και παρέμεινε στη θέση του. Η πρόκριση στο EURO φυσικά και αποτελεί μονόδρομο για την Ιταλία, που στο ξεκίνημά της δε θα έχει τον αμυντικό Μπαστόνι και τον σέντερ φορ Ιμόμπιλε, που είναι τραυματίες. Τελευταίο της παιχνίδι ήταν κόντρα στην Αυστρία τον περασμένο Νοέμβριο, στο οποίο ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ (21:45): Κάθε διοργάνωση που ξεκινά για τους Άγγλους το όνειρο είναι να φτάσει έως το τέλος. Έφτασε μια ανάσα στο προηγούμενο EURO, έως τον τελικό απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, Ιταλία και παίζοντας στην έδρα της. Δεν κατάφερε όμως να πάρει το τρόπαιο, σκορπώντας τελικά την απογοήτευση στο κοινό της. Στο πρόσφατο Μουντιάλ η πορεία της σταμάτησε στα προημιτελικά από τη Γαλλία. Το έμψυχο δυναμικό όσον αφορά τα ατομικά χαρακτηριστικά παραμένει σε πολύ υψηλό επίπεδο και γι’ αυτό ο στόχος τους δεν είναι απλά η πρόκριση στο EURO του 2024. Αλλά να φτάσουν και πάλι σε έναν τελικό και αυτή τη φορά να πάρουν την πολυπόθητη κούπα. Δύο απουσίες για την πρεμιέρα και το ντέρμπι με την Ιταλία, αυτή του μεσοεπιθετικού Μάουντ και του επιθετικού Ράσφορντ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η Δανία υποδέχεται τη Φινλανδία στο «Πάρκεν», στην πρεμιέρα για τον 8ο όμιλο και παίζουν μαζί με Καζακστάν, Βόρειο Ιρλανδία, Σαν Μαρίνο και Σλοβενία. Και όλα αυτά, 21 μήνες μετά την πρεμιέρα στο Euro 2021 με την στιγμή που σόκαρε όλο τον πλανήτη, σχετικά με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ήταν εκείνο το ματς με τη Φινλανδία που ο Δανός χαφ κατέρρευσε εν ώρα αγώνα. Τώρα, βέβαια, ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι διαθέσιμος, είναι εκτός με τραυματισμό. Για την ιστορία, εκείνο το παιχνίδι είχε βρει νικητές τους Φινλανδούς με το γκολ του Πογιάνπαλο στο 60’. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της Δανίας μέσα στο 2023 και μετά το Μουντιάλ 2022 όπου δεν είχε καλή παρουσία. Θυμίζουμε, είχε αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων, με 0-0 απέναντι στην Τυνησία και ήττες από Γαλλία (2-1) και Αυστραλία (1-0). Επίσης, στην προηγούμενη προκριματική φάση, είχε προκριθεί απευθείας στα τελικά, ούσα αήττητη στον όμιλο (4-4-0). Έμεινε εκτός με τραυματισμό και ο Βίκτορ Κρίστιανσεν (αριστερό μπακ) της Λέστερ, στη θέση του κλήθηκε ο Γενς Στρίγκερ Λάρσεν της Τραμπζονσπόρ, ο οποίος κατά κύριο λόγο παίζει δεξί μπακ.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (21:45): Η Φινλανδία δίνει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο UEFA Nations League. Στη 2η θέση τερμάτισε και παρέμεινε στην Β’ κατηγορία, έχοντας στον όμιλο 8 βαθμούς, πίσω από τους 11 της Βοσνίας και μπροστά από τους 7 του Μαυροβουνίου και της Ρουμανίας. Επίσης, το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου έπαιξε δύο φιλικά, χάνοντας 2-0 από Σουηδία και 1-0 από Εσθονία. Εκτός με μυϊκό τραυματισμό ο Ούρονεν (αριστερό μπακ) της Σάλκε, ξεπέρασαν τα θέματα που αντιμετώπιζαν τόσο ο εξτρέμ Άντμαν της Γκρόνινγκεν όσο και ο χαφ Σούχονεν του Αμβούργου. «Είναι το φαβορί η Δανία, είναι ένας δυνατός όμιλος και ελπίζουμε τον Νοέμβριο να μπορούμε να πανηγυρίζουμε την πρόκριση στην τελική φάση», δήλωσε ο κόουτς της Φινλανδίας, Μάρκου Καρνέβα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ