ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Κακά… προκαλεί τον Αντσελότι: «Έτοιμος να επιστρέψω στην Βραζιλία»
Ρεάλ: Κινδυνεύει να χάσει… έναν μεγάλο μεταγραφικό στόχο
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Σιμεόνε «κλέβει» τον παίκτη… αποκάλυψη της Ίντερ
Μεγάλη ατάκα από Μέσι: «Με έκανε καλύτερο ο Κριστιάνο»
Γιαμάλ: Πήρε την ιστορική φανέλα – Ο διάδοχος του Μέσι!
Βίκτορ Γιόκερες: Με τέτοια νούμερα πάει σε όποια ομάδα θέλει!
Άρσεναλ τραυματισμοί: Μπαίνει χειρουργείο ο παίκτης- αποκάλυψη!
Αντίο… ζωή από τη Μάντσεστερ Σίτι: Απέσυρε το ενδιαφέρον για Βιρτς!
O Γιαμάλ σε αριθμούς: Τον «πατάει» ΠΑΝΤΟΥ ο Ραφίνια!
Τρελάθηκε ο Κόντε: Στον «αέρα» το μέλλον του με τη Νάπολι!
To όνειρο του Τιάγκο Σίλβα που δεν εκπληρώθηκε ποτέ
Το συγκινητικό «αντίο» του Στέφανου Τζίμα στη Νυρεμβέργη (pic)
H πρώτη διαφωνία ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Τσάμπι Αλόνσο
7 πανάκριβα αυτοκίνητα στα χέρια του Χάαλαντ συνολικής αξίας οκτώ εκατ. ευρώ
Ο Λαμίν Γιαμάλ… τερμάτισε με απίθανη «ποδιά» το FIFA Street (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Μπάγερν Μονάχου τελείωσε τον Νάγκλεσμαν και καλωσόρισε τον Τούχελ!

Η Μπάγερν Μονάχου με μία λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό ότι χώρισαν οι δρόμοι της με τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν και ότι αναλαμβάνει από εδώ και πέρα ο Τόμας Τούχελ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Μπάγερν Μονάχου τελείωσε τον Νάγκλεσμαν και καλωσόρισε τον Τούχελ!

Ήταν γνωστό εδώ και ώρες. Πλέον είναι και επίσημο. Η Μπάγερν Μονάχου με μία λιτή και περιεκτική ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Γιούλιαν Νάγκλεσμαν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της.

Εκείνος που θα συνεχίσει το έργο του είναι ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός είχε μείνει χωρίς ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2022 και δεν άργησε να δώσει τα χέρια με τους Βαυαρούς και να υπογράψει μαζί της τους συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:

«Η Μπάγερν Μονάχου έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν. Μία απόφαση που πάρθηκε από τον CEO, Όλιβερ Καν με τους Χασάν Σαλιχάμιντιτς (τεχνικός διευθυντής) και Χέρμπερτ Χάινερ (πρόεδρος) να συμφωνούν απόλυτα.

Από εδώ και στο εξής τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου θα είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2025.

Παρελθόν από τις τάξεις της Μπάγερν Μονάχου αποτελούν, πέρα από τον Γιούλιαν Νάγκλεσμαν, οι βοηθοί του και το τεχνικό του επιτελείο».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ