ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 28/3)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 28/3).

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 28/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Τα βρήκε σκούρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά για την Τουρκία απέναντι στην Αρμενία. Και τελικά νικηφόρο το ξεκίνημα για τους γείτονες στα προκριματικά του EURO 2024. Είχε μεν την κυριαρχία στο γήπεδο και την κατοχή της μπάλας, πλην όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ. Κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34′ με τον Κοκτσού και έπειτα ήταν εκείνη που έκανε το δικό της παιχνίδι και αναζητούσε το δεύτερο γκολ. Το βρήκε στο 64΄με τον Ακτούρκογλου να σκοράρει για το 2-1 των Τούρκων, που στο τελευταίο ημίωρο διαχειρίστηκαν καλά το προβάδισμά τους και έφτασαν μέχρι τη νίκη. Ξεκίνημα με το δεξί, κάτι που είχαν ανάγκη από τη στιγμή που έχουν πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Κροατία.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (21:45): Ξεκίνημα με το… αριστερό και στραβοπάτημα της Κροατίας στο πρώτο ματς του ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Η ομάδα του Μόντριτς έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Ουαλία, σε ένα παιχνίδι που είχε την κυριαρχία, είχε κατοχή μπάλας σε πολύ υψηλά επίπεδα, έφτιαξε φάσεις. Αλλά ήταν αναποτελεσματική. Άνοιξε το σκορ στο 28′ με τον Κράμαριτς και πήγε με το υπέρ της 1-0 στα αποδυτήρια, όλα έδειχναν πως θα φτάσει έστω και αγχωτικά στην πρώτη νίκη, αλλά στο 93′ οι Ουαλοί βρήκαν γκολ. Σκόραραν με τον Μπρόουντχεντ και πήραν έναν σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που θα κάνουν για να διεκδικήσουν πρόκριση. Πλέον καλείται να πάει στην Κωνσταντινούπολη και να… ρεφάρει την γκέλα της πρώτης αγωνιστικής με εκτός έδρας νίκη.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΑΛΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ (21:45): Τυχερή η Ουαλία στο πρώτο ματς απέναντι στην Κροατία, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Δέχτηκε γκολ στο πρώτο μέρος, οι Κροάτες έδειχναν πως θα τα καταφέρουν έστω και με άγχος να φτάσουν στη νίκη. Είχαν μάλιστα και ένα δοκάρι στο 82′ για να καθαρίσουν την υπόθεση, αλλά οι Ουαλοί τους τιμώρησαν με γκολ στο 93′. Πολύ σημαντικός ο βαθμός για τους Ουαλούς, από τη στιγμή που ήρθε στην πιο δύσκολη έδρα του ομίλου. Και σίγουρα… ανοίγει την όρεξη στην Ουαλία, που πλέον έχει μπροστά της το πρώτο ματς στο δικό της γήπεδο με αντίπαλο τη Λετονία. Δε θα έχει τον βασικό τερματοφύλακα, Χένεσι, που είναι τραυματίας, τον αμυντικό Ντέιβις και τον επιθετικό Τζόνσον.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΟΥΑΛΙΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ (21:45): Πρώτο παιχνίδι της Λετονίας στα προκριματικά του EURO 2024, αφού είχε ρεπό στην πρεμιέρα. Έπαιξε φιλικό με την Ιρλανδία, από την οποία ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-2. Με πολλά προβλήματα αμυντικά, δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ στο 6′ και στο 17′, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Γκολ στο 33′ και στο 45′ για το 2-2, έκανε πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά δέχτηκε γκολ στο 65′ για το τελικό 3-2. Δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάποια υπέρβαση στον όμιλο. Ξεκίνημα με δύσκολο ματς απέναντι στην Ουαλία εκτός έδρας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ