ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 29/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 29/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ (21:45): Η Τσέλτεναμ είναι χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά δύσκολα θα μπλέξει πλέον. Έχει 43 βαθμούς και είναι για την ώρα στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, αυτό μπορεί να το λέει και η ίδια λόγω της καλής της παρουσίας στην τελευταία 4άδα αγώνων όπου μάζεψε 10 ποντάκια (3-1-0). Τελευταία παιχνίδια της ήταν το 3-1 επί της Έξετερ και το 3-0 επί της Πιτέρμπορο. Πέρασε, πάντως, ένα πολύ άσχημο διάστημα. Σκεφτείτε, σε 4 αγώνες έχει πάρει 10 βαθμούς, ενώ ακριβώς πριν, σε 11 αγώνες είχε πάρει όλους κι όλους 5 βαθμούς (1-2-8)! Έστω και αργά, φαίνεται πως σώζει την χρονιά, αυτός είναι ο ρεαλιστικός της στόχος. Το μεγάλο της θέμα σε όλη τη διάρκεια είναι ότι δεν σκοράρει με άνεση.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ (21:45): Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι εκείνη που «καίγεται» στην προκειμένη περίπτωση. Βλέπετε, από εκεί που είχε να χάσει από τον περασμένο Οκτώβρη, έκανε δύο μαζεμένες ήττες, 4-2 από την Μπάρνσλεϊ και 1-0 από τη Φόρεστ Γκριν! Έτσι, μαζί με 1-1 που είχε φέρει πριν με την Μπόλτον, «έπεσε» από την κορυφή και έχει βάλει σε κίνδυνο την απευθείας άνοδο (1-2). Έχει 78 βαθμούς σε 37 αγώνες και η Πλίμουθ είναι στους 80 σε 38, ενώ ακολουθεί η Ίπσουιτς με 75 σε 37 και η Μπάρνσλεϊ με 72 σε 36! Χαμός! Σκεφτείτε, πριν «έρθουν» οι δύο κολλητές ήττες την τελευταία εβδομάδα, «έτρεξε» ένα αήττητο σερί 23 αγώνων με 16-7-0! Και θα είναι κρίμα για την προσπάθεια που έχει καταβάλει όλη την χρονιά να τα χαλάσει τώρα στο τέλος. Για την ιστορία, η τελευταία της νίκη είναι το 1-0 εκτός έδρας επί της Πόρτσμουθ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΚΡΟΥΣ ΑΣΟΥΛ (06:05): Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Χουάρες (2-2) στην επιστροφή του κόσμου της στις εξέδρες. Προηγήθηκε νωρίς (1-0 2’) αλλά δέχθηκε την ανατροπή (1-1 59’, 1-2 69’), ισοφαρίζοντας στα τελευταία λεπτά (2-2 86’). Οι Λόπες και Μπαρέρα βρήκαν δίχτυα για την ίδια. Στο φινάλε, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 3-2 αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Αν μη τι άλλο, η παρουσία των φιλάθλων της ήταν το στοιχείο που κρατάνε στην ομάδα, καθώς η τιμωρία της έδρας έληξε. Απόψε, αναμένεται μία ακόμη γιορτή για τον κόσμο που θα γεμίσει τις κερκίδες, πρόκειται για εξ' αναβολής αναμέτρηση. Η Κερέταρο μπορεί να παραπαίει φέτος αλλά αναμένεται στα εναπομείναντα εντός έδρας ματς να κάνει κατάθεση ψυχής. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο βασικός φορ Τόρες δίνεται αμφίβολος, έχοντας χάσει το περασμένο ματς.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΡΕΤΑΡΟ – ΚΡΟΥΣ ΑΣΟΥΛ (06:05): Δίχως να εντυπωσιάσει, αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε και επικράτησε της Ατλέτικο Σαν Λουίς (1-0). Ο παροπλισμένος φορ Μοράλες έλυσε τον «Γόρδιο Δεσμό» για λογαριασμό της, ερχόμενος από τον πάγκο. Υπό τις οδηγίες του Ρικάρντο Φερέτι, η «μάκινα» έχει βελτιωθεί αισθητά στο αμυντικό κομμάτι, όπως αναμενόταν. Ο Φερέτι είναι γνωστός για το ότι δημιουργεί συμπαγή σύνολα και αν διαθέτει ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, έρχεται και το θέαμα. Η συνταγή, πάντως, είναι επιτυχημένη στην ιστορία της μεξικάνικης λίγκας, με επτά κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Στην τελευταία εξάδα αγώνων της, η Κρους Ασούλ έχει σημειώσει πέντε νίκες ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά. Όπως ήταν λογικό, αναρριχήθηκε βαθμολογικά αλλά χρειάζεται και άλλους βαθμούς για να νιώθει σίγουρη στην πρώτη οχτάδα, ώστε να μην συμμετάσχει στον πρώτο γύρο των πλέι οφ τίτλου αλλά στον δεύτερο. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο εξτρέμ Ταμπό ξεπέρασε τον τραυματισμό του και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Ουρουγουανός δεν θεωρείται βασικό στέλεχος αλλά αρέσει αρκετά στον Φερέτι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ