ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Αιχμές από Μουρίνιο: «Χαρούμενος που μου επιτίθενται άτομα που αποκλείστηκαν για στοιχήματα…»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντέδρασε στην κριτική που είχε δεχτεί από τον Ρέντσο Ουλιβιέρι, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιταλών προπονητών.

Αιχμές από Μουρίνιο: «Χαρούμενος που μου επιτίθενται άτομα που αποκλείστηκαν για στοιχήματα…»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους παίκτες της Ρόμα παρά την ήττα με 2-0 από την Ίντερ. Από την άλλη όμως, κατακρίνει και τους επικριτές του. «Το να δέχομαι επίθεση από κάποιον που του απαγορεύτηκε για στοιχήματα, αυτό με κάνει χαρούμενο».

Οι «τζιαλορόσι» αποδεκατίστηκαν από τραυματισμούς, ο Μπελότι ξεκίνησε βασικός ακόμα και με ραγισμένα πλευρά. Ενώ ο Ντιμπάλα έπαιξε για 20 λεπτά. Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Μουρίνιο συγκέντρωσε ολόκληρη την ομάδα της Ρόμα γύρω του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε μια σύντομη ομιλία και στη συνέχεια τους πήρε για να χαιρετήσει τους οπαδούς.

«Απλά, τους είπα ότι ένιωσα απίστευτα περήφανος για όλα όσα έκαναν, την προσπάθεια όσων ήταν κουρασμένα, που έπαιξαν με το ένα πόδι, που έπαιξαν με μεσοπλεύριο κάταγμα και παυσίπονες ενέσεις, τα παιδιά που έδωσαν τη συμβολή τους. Αυτά τα παιδιά κατάφεραν να χτίσουν κάτι φανταστικό με αυτούς τους οπαδούς», είπε αρχικά ο Μουρίνιο στο DAZN.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




«Με ξέρετε, μια ήττα είναι πάντα δύσκολο να την καταπιώ, αλλά επιστρέφω σπίτι μου με απέραντη περηφάνια στην καρδιά μου. Αύριο έχουν ρεπό, θα είμαι στην ομάδα νέων και μετά θα ξαναρχίσουμε δουλειά». Όπως σε κάθε συνέντευξη μετά τον αγώνα τώρα, ο Μουρίνιο εστίασε στην έλλειψη επιλογών που έχει στη διάθεσή του, όχι μόνο λόγω τραυματισμών.

«Σήμερα παίξαμε με την καλύτερη ομάδα της Ιταλίας, που είναι στον ημιτελικό του Champions League, οι παίκτες μου είναι εξαντλημένοι. Ο Μάντσιο, ο Λορέντζο, ο Κριστάντε, παίζουν συνέχεια. Σας λέω, όταν έφτασα ο Μπόβε έβγαινε δανεικός στην Τριεστίνα και όμως σήμερα ξεκίνησε κόντρα στην Ίντερ. Αυτό με κάνει χαρούμενο.»

Όπως πάντα, ο Special One άσκησε κριτική και στον διαιτητή, αλλά αυτή τη φορά και σε κάποιους που δεν κατέκριναν τη συμπεριφορά του μετά την ισοπαλία με τη Μόντσα μεσοβδόμαδα.

«Μετά από αυτό, υπάρχουν περιστατικά κατά τη διάρκεια του αγώνα που αν ο σύλλογος θέλει να μιλήσει γι ‘αυτό, μπορεί, διαφορετικά δεν θα είμαι αυτός που θα μιλήσει. Ειδικά καθώς καταστράφηκα, μου επιτέθηκαν για την ηθική και την εκπαίδευσή μου στα μέσα ενημέρωσης. Αλλά μου δίνει και χαρά, γιατί το να δέχομαι επίθεση από κάποιον που του επιβλήθηκε τριετής αποκλεισμός για στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, αυτό με κάνει χαρούμενο. Αντίο!», πρόσθεσε ο Μουρίνιο όταν έφευγε και αρνήθηκε οποιαδήποτε ερώτηση.

Φαινομενικά αναφερόταν στον Ρέντσο Ουλιβιέρι, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ιταλών προπονητών, ο οποίος είχε ισχυρά λόγια για την υπεράσπιση των διαιτητών. Ο Ουλιβιέρι ήταν ένας από τους πολλούς που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο Toronero-bis του 1986.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ