ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Κυρίαρχη η Μίλαν καθάρισε τη Λάτσιο και τώρα… Ίντερ (vid)

O Στέφανο Πιόλι είδε μια Μίλαν αποφασισμένη και ξεκάθαρη κόντρα στη Λάτσιο (2-0). Τραυματίστηκε ο Λεάο και η συμμετοχή του με την Ίντερ βρίσκεται στον... αέρα.

Κυρίαρχη η Μίλαν καθάρισε τη Λάτσιο και τώρα… Ίντερ (vid)

Η Μίλαν έδωσε το τέλειο τεστ πριν από τη τιτανομαχία με την Ίντερ. Οι «Ροσονέρι» υποδέχθηκαν τη Λάτσιο για το πρωτάθλημα, επικράτησαν με 2-0 και πηγαίνουν με την καλύτερη ψυχολογία στο ματς κόντρα στους συμπολίτες στον πρώτο ημιτελικό του φετινού Champions League. Μπενασέρ και Ερναντές τα γκολ για τους γηπεδούχους. Τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παιχνίδι ο Λεάο.

Το ματς

34η στροφή της Serie A και η Μίλαν υποδέχθηκε στο Σαν Σίρο την εξαιρετική Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι. Μια μονομαχία με φόντο τα εισιτήρια του επόμενου Champions League. Οι «Ροσονέρι» έχοντας το βλέμμα τους και στο επικείμενο ντέρμπι με την Ίντερ σε λίγες ημέρες για τα ημιτελικά του Champions League ήθελαν να πάρουν τη νίκη που θα τους έφερνα ξανά στη προνομιούχο 4αδα. Με τη σειρά της και η Λάτσιο πήγε στο Μιλάνο με στόχο να μη χάσει όντας αυτή τη στιγμή 2η στη βαθμολογία της Serie A.

Oι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας τις προθέσεις τους. Στο 10′ ωστόσο ο Στέφανο Πιόλι είδε τον μεγάλο του αστέρα, Ράφαελ Λεάο να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι έχοντας έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η αλλαγή παρόλα αυτά δεν πάγωσε τους Μιλανέζους αντιθέτους τους πείσμωσε για το προβάδισμα και τη νίκη. Στο 16′ οι «Ροσονέρι». Η Μίλαν έκλεψε τη μπάλα σε κρίσιμο σημείο για τη Λάτσιο και ο Μπενασέρ από κοντά με ψυχραιμία άνοιξε το σκορ.

Στο 29′ οι γηπεδούχοι βρήκαν ακόμη μία ευκαιρία και με τον Ερναντές έβαλαν βάσεις νίκης. Ο Γάλλος μπακ διέσχισε όλο το γήπεδο, πάτησε στα όρια της αντίπαλης περιοχής και με υπέροχο σουτ έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτο ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε! Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχοντας ελαφρά κατοχή της μπάλας κατάφερνε να ροκανίσει τον χρόνο και να διαχειριστεί τις δυνάμεις της.

Η Λάτσιο όσο και να ήθελε δεν έδειχνε ικανή να κάνει κάτι καλό για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του αγώνα. Ιμόμπιλε και Άντερσον φάνηκε πως δεν ήταν στη μέρα τους, αποτέλεσμα οι «λατσιάλι» στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να είναι ακίνδυνοι. Η Μίλαν με απόλυτη ηρεμία κράτησε το καθαρό 2-0 μέχρι το φινάλε του αγώνα. Πήρε μια σημαντική νίκη 4αδας και πηγαίνει στο ματς με την Ίντερ για το Champions League με πολύ καλή ψυχολογία.

 





Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ