ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Σίτι δεν ήθελε… αστεία, αλλά όλη την ουσία! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε... πανηγυρικά από την έδρα της Έβερτον, επικρατώντας με σκορ 3-0 και κάνοντας ακόμη ένα βήμα για το πρωτάθλημα!

Η Σίτι δεν ήθελε… αστεία, αλλά όλη την ουσία! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι φέτος είναι πιο ώριμη από ποτέ. Τόσο στην Premier League, όσο και στο Champions League. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα το επιβεβαίωσαν και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Έβερτον στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος!

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα είχαν ελάχιστες φάσεις μπροστά από την εστία του Τζόρνταν Πίκφορντ. Ε και; Ακόμη και έτσι κατάφεραν να σημειώσουν  τρία γκολ και να πάρουν τη νίκη με σκορ 3-0 με τον Ιλκάι Γκουντογκάν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, σημειώνοντας τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά από την Άρσεναλ με τους Λονδρέζους να υποδέχονται στις 18:30 την Μπράιτον στην έδρα τους!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν ξεκάθαρο τι θα βλέπαμε από τις δύο ομάδες. Από τη μία η Έβερτον που είχε κλειστεί πολύ καλά, δίνοντας χώρο στη Μάντσεστερ Σίτι. Και από την άλλη οι πρωταθλητές Αγγλίας έτοιμοι να έχουν την κατοχή της μπάλας και παράλληλα την κυκλοφορία της.

Οι φιλοξενούμενοι άλλαζαν χωρίς δυσκολία κοντινές πάσες. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των «μπλε» που τις λίγες φορές που είχαν την μπάλα στα πόδια τους την έχαναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ο Μίνα ήταν δίπλα στον Χάαλαντ όλη την ώρα και ο νεαρός φορ προσπαθούσε να βρει χώρο να πάρει… αέρα. Κάτι που δεν γινόταν εύκολα.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι ανήκε στην Έβερτον. Όταν μετά από κόρνερ η μπάλα δεν έφυγε από την περιοχή των «πολιτών» και μέσα στις αναμπουμπούλες ο Χόλντγκέιτ στο 34′ κατάφερε από πλεονεκτική θέση από πολύ κοντά αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Έντερσον την έστειλε… άουτ. Η απάντηση της Σίτι ήταν άμεση και ήταν με γκολ όταν στο 37′ ο Μαχρέζ βρήκε με σέντρα τον Γκουντογκάν, ο οποίος έκανε ένα ωραίο κατέβασμα και στη συνέχεια με γυριστό μεγάλης κλάσης έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι πριν να καταλάβουν τι έγινε και πως ήταν πίσω στο σκορ είδαν τον Χάαλαντ να πανηγυρίζει για το 2-0 στο 39′. Κάπου εκεί όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα 45 λεπτά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε τόσο καλά για τους φιλοξενούμενους, όπως έκλεισε το πρώτο με τον Γκουντογκάν να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 51′, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από εκεί και έπειτα η μπάλα ήταν περισσότερη ώρα στα πόδια της Έβερτον με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά, μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν χαλαρώσει αρκετά και αυτό φαινόταν!

Έτσι, το 3-0 υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι έμεινε ως το τέλος με τους «πολίτες» να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ