ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Σεβίλλη, (Λαμ)έλα στο Europa League σε πιάνει τρέλα! (vids)

Το γκολ του Έρικ Λαμέλα στο 95' της παράτασης έκανε το 2-1 για τη Σεβίλλη και της έδωσε τη νίκη- πρόκριση κόντρα στη Γιουβέντους.

Σεβίλλη, (Λαμ)έλα στο Europa League σε πιάνει τρέλα! (vids)

Σεβίλλη και Europa League σημαίνει μία σχέση αγάπης. Μια σχέση λατρείας και… τρέλας! Οι Ανδαλουσιάνοι τα είδαν όλα στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Γιουβέντους στο «Σάντσες Πιθχουάν» ειδικά από την ώρα και τη στιγμή που οι Ιταλοί προηγήθηκαν.

Ωστόσο, οι Ισπανοί όχι μόνο δεν τα παράτησαν. Αλλά πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 στην παράταση χάρη στο γκολ του Έρικ Λαμέλα στο 95′ με τον Αργεντινό να νικάει τον Σέζνι με καρφωτή κεφαλιά!

Μεγάλες επεμβάσεις από τόσο από τον Πολωνό κίπερ, όσο και από τον Μπόνο που έκλεψαν την παράσταση! Στον τελικό του Europa League η Σεβίλλη θα αγωνιστεί απέναντι στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Σεβίλλη, αλλά και η Γιουβέντους δεν φημίζονται για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο. Και όντως έτσι ήταν. Τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήταν τελείως αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι «φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Ωστόσο, όταν οι ποδοσφαιριστές βρήκαν τον ρυθμό τους ξεκίνησαν να… ενοχλούν τόσο τον Μπόνο, όσο και τον Σέζνι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση με τις επεμβάσεις τους. Η πρώτη ανήκε στον κίπερ των γηπεδούχων που σταμάτησε την κεφαλιά του Γκατί στο 17′. Η… απάντηση από τους Ισπανούς δεν άργησε να έρθει με κεφαλιά του Εν Νεσίρι να σταματάει εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή ο Σέζνι. Το παιχνίδι είχε πάρει μία άγρια ομορφιά και οι Ιταλοί φλέρταραν έντονα με ένα γκολ.

Αυτό δεν ήρθε ούτε στο 25′ όταν ο Ντι Μαρία από πολύ καλή θέση και χωρίς πίεση προσπάθησε να «κρεμάσει» τον κίπερ των Ισπανών, όμως, η μπάλα πέρασε απελπιστικά έξω. Στο 33′ ήταν η σειρά του Κεν να απειλήσει την εστία της Σεβίλλης και να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του από πλάγια θέση βρήκε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων με τον Μπόνο να την βρίσκει τόσο όσο έπρεπε και χρειαζόταν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Σεβίλλη να δίνει τον ρυθμό. Αλλά και πάλι οι «μπιανκονέρι» είχαν τις φάσεις. Η πρώτη ήρθε στο 55′ όταν ο Ραμπιό εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Κεν, έφυγε μόνος του, ωστόσο, το σουτ του από πλάγια θέση αριστερά για λίγο δεν βρήκε δίχτυα. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην κεφαλιά του Μπρέμερ λίγα λεπτά αργότερα με τον Μπόνο να είναι απλά θεατής και σίγουρα δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Στο 62΄ήρθε η στιγμή που άλλαξε πολλά στην αναμέτρηση.

Ο Αλέγκρι έκανε διπλή αλλαγή βάζοντας Βλάχοβιτς και Κιέζα στη θέση του Ντι Μαρία και του Κεν στο 62′. Στο 65′ ο Σέρβος φορ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αναμπουμπούλα στην άμυνα της Σεβίλλης και με ωραίο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η χαρά τους δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ. Μιας και μία άλλη αλλαγή έφερε το ματς στα ίσα. Ο Σούσο στο 62′ πέρασε στη θέση του Όλιβερ Τόρες και στο 71′ ισοφάρισε με απίθανο σουτ εκτός περιοχής, αφού νίκησε μέχρι τον… ανίκητο μέχρι εκείνη την ώρα Σέζνι.

Μάλιστα, ο Πολωνός κίπερ στο 87′  σταμάτησε τον Εν Νεσίρι με εντυπωσιακό τρόπο σε μία πολύ ωραία κεφαλιά που έκανε ο Μαροκινός. Από εκεί και πέρα το ματς δεν είχε άλλες φάσεις μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί οι δυνατές μονομαχίες και τα δυνατά μαρκαρίσματα έδιναν και έπαιρναν. Στο 95′ ο Κιέζα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ωστόσο, ό,τι δεν κατάφερε ο Ιταλός για τη Γιουβέντους το πέτυχε ο Λαμέλα με καρφωτή κεφαλιά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κάνοντας το 2-1 για τους Ισπανούς. Οι φιλοξενούμενοι όσο και αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο γκολ ή να απειλήσουν την εστία του Μπόνο, ενώ στο 115′ ο Ακούνια είδε δεύτερη κίτρινη, όμως, δεν στοίχισε στην ομάδα του την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.






















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ