ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Δεν σταματάει να σηκώνει κούπες η Ίντερ: Και το Κύπελλο δικό της! (vid)

Η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα στον τελικό του Κυπέλλου, κάνοντας το back to back. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μαρτίνες με δύο γκολ.

Δεν σταματάει να σηκώνει κούπες η Ίντερ: Και το Κύπελλο δικό της! (vid)

Η Ίντερ σε ακόμη ένα ματς είχε την ουσία. Αλλά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Φιορεντίνα δεν ήταν μόνο αυτό που είχε… αλλά και ο τίτλος στο τέλος της βραδιάς.

Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με σκορ 2-1 των «βιόλα» στο «Ολίμπικο» στη Ρώμη και έτσι αναδείχτηκαν Κυπελλούχοι Ιταλίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ένατη στην ιστορία τους. Ωστόσο, πλέον κάνουν σχέδια για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Πολύ καλή εμφάνιση από τη Φιορεντίνα που θα τα δώσει όλα για να κλείσει την χρονιά τουλάχιστον με έναν τίτλο στο ματς με τη Γουέστ Χαμ για το Conference στις 7 Ιουνίου.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο τελικός μεταξύ της Φιορεντίνα και της Ίντερ δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα. Μόλις στο τρίτο λεπτό είχαμε γκολ και αυτό ήρθε από τους «βιόλα». Η ομάδα από τη Φλωρεντία έκανε το 1-0 με τον Γκονζάλες, δείχνοντας ότι θα βάλει δύσκολα στη φιναλίστ του Champions League.

Οι παίκτες του Ιντζάγκι χρειάστηκαν αρκετά λεπτά, ώστε να βρουν τα πατήματά τους και να ανακάμψουν. Όμως, από την ώρα και τη στιγμή που αυτό συνέβη τότε δεν είχαν προβλήματα για να φέρουν το ματς στα ίσα και αργότερα να μπουν εκείνοι σε ρόλο οδηγού. Αυτό συνέβη κατά κύριο λόγο χάρη στην κλάση και την ποιότητα του Μαρτίνες.

Ο Αργεντινός στο 29′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μπρόζοβιτς και ισοφάρισε. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος όπου στο 37′ έκανε το 2-1 για την Ίντερ που παρά την πίεση που δέχτηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα με σχετική άνεση.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αρκετές μονομαχίες και ακόμη περισσότερα λάθη από τις δύο ομάδες. Ειδικά στον χώρο του κέντρου. Η Φιορεντίνα είχε την κατοχή της μπάλας, όμως, δεν μπορούσε να σημειώσει κάποιο τέρμα για να φέρει το ματς στα ίσα. Έτσι, η Ίντερ προσπάθησε σε μερικές περιπτώσεις να χτυπήσει στην αντεπίθεση με την ταχύτητα των Λουκάκου και Μαρτίνες. Ωστόσο, οι «βιόλα» την γλύτωσαν.

Ειδικά στο 69′ όταν ο Βέλγος φορ παραλίγο να κάνει το 3-1 και στην ουσία να τελειώσει την αναμέτρηση. Παρόλα αυτά εκείνη που έφτασε πιο κοντά στο γκολ ήταν η Φιορεντίνα στα τελευταία δέκα λεπτά. Όμως, τη μία ο Γκονζάλες (80′) και την άλλη ο Γιόβιτς (83′) είδαν τις προσπάθειές τους να καταλήγουν είτε σε άουτ, είτε στα χέρια του Χαντάνοβιτς. Έτσι, το 2-1 υπέρ της Ίντερ έμεινε ως το τέλος με τους «νερατζούρι» να κατακτούν το Κύπελλο και να ετοιμάζονται για τον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι που θα γίνει στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ