ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκανε και πάλι τη διαφορά ο Κριστιάνο: «Κάρφωσε» τη Γερμανία! (vid)
O Βιρτς δεν πρόλαβε να πάει στη Λίβερπουλ και έγινε ήδη ο αγαπημένος της εξέδρας με αυτό το χτύπημα! (vid)
Κριστιάνο, είσαι το ΑΠΟΛΥΤΟ είδωλο: Οι πιτσιρικάδες κάνουν ουρά για χάρη του! (pics)
Όλα έτοιμα για την πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Αρτέτα!
Βγήκε… βρώμα για το μέλλον του Μέσι – Εκεί μπορεί να παίζει!
Πρώτα «μάσησε» τα εκατομμύρια της Σίτι και τώρα κουνάει… μαντήλι ο Γκρίλις!
Τώρα «μιλάει» η Τότεναμ: Η μεγάλη μεταγραφή των Λονδρέζων!
Ανατροπή με Ντοναρούμα – Δύο ομάδες της Ιταλίας τον «κλέβουν» από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ανατροπή με το μέλλον του Φάμπρεγκας – «Τρέμει» από τα νεύρα η Ίντερ
Μπαρτσελόνα: Με εντολή Φλικ τα δίνει όλα για τον Λούκμαν
Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την αποχώρηση 20 ποδοσφαιριστών
Ο ορισμός του «Κάντο όπως ο Μπέκαμ» από τον Ροντρίγκο Ντε Πολ (pics)
«Μπάχαλο» στη Serie A – Έδιωξαν τους… μισούς προπονητές
Επενδύει σε 16χρονο «διαμάντι» του Μαρόκο η Ρεάλ Μαδρίτης
Η Τσέλσι δίνει αστείο ποσό για τον Μενιάν και προκαλεί τη Μίλαν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου: Πήρε την κούπα αλλά έστειλε… αδιάβαστους Καν και Σαλιχάμιτζιτς

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάγερν Μονάχου λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάκτηση του 11ου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Μπάγερν Μονάχου: Πήρε την κούπα αλλά έστειλε… αδιάβαστους Καν και Σαλιχάμιτζιτς

Η φετινή Bundesliga μας χάρισε ένα φινάλε που δεν ενδείκνυται για καρδιακούς! Η Μπάγερν Μονάχου πήγε στην έδρα της Κολωνίας με την πλάτη στον τοίχο και έφυγε ως πρωταθλήτρια. Η Ντόρτμουντ είχε το πάνω χέρι πριν τη σέντρα της 34ης αγωνιστικής. Ήταν… αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή όμως η ομάδα του Τέρζιτς… αυτοκτόνησε. Έμεινε στο 2-2 με την Μάιντζ εντός έδρας και ουσιαστικά χάρισε στην Μπάγερν την σαλατιέρα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το 11ο συνεχόμενο πρωτάθλημα για τους Βαυαρούς. Μια ανέλπιστη όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα επιτυχία που ήρθε για τους ποδοσφαιριστές του Τόμας Τούχελ. Η Μπάγερν Μονάχου σώζει στην κυριολεξία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια κακή χρονιά. Αυτό ωστόσο δεν δείχνει να στέκεται ικανό να αντιστρέψει τη κατάσταση για τους Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχαμιτζιτς. Οι δύο υπεύθυνοι για το γενικό κακό της Μπάγερν Μονάχου απομακρύνονται από τον σύλλογο λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση της Bundesliga.

Διάβασε επίσης: Η γκολάρα του Μουσιάλα που χάρισε την… σαλατιέρα στην Μπάγερν (vid)

Mια απόφαση που σίγουρα πολλούς τους ξαφνιάζει όμως για τους Βαυαρούς δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Οι δυο άνδρες πληρώνουν την κακή διαχείριση της ομάδας στο σύνολο της χρονιάς. Διάδοχος του Καν ως CEO στη Μπάγερν θα είναι ο Γιαν Κρίσταν Ντρίσεν, ο οποίος ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο κλαμπ μετά το 2013. Αντιθέτως, άγνωστο παραμένει το όνομα που θα αντικαταστήσει τον Σαλιχάμιτζιτς στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, με τους Βαυαρούς να βρίσκονται ακόμα σε διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ