ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Γιουνάιτεντ: Έκλεισε… ζεστή την Premier League και έφυγε για τελικό (vid)

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με ανατροπή (2-1) επικράτησαν της Φούλαμ, αποχαιρέτησαν για φέτος το Ολντ Τράφορντ και την Premier League και τώρα επικεντρώνονται στο Wembley.

Γιουνάιτεντ: Έκλεισε… ζεστή την Premier League και έφυγε για τελικό (vid)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε νικηφόρα τη σεζόν στην Premier League επικρατώντας της Φούλαμ στο Ολντ Τράφορντ με 2-1 χάρις τα τέρματα των Σάντσο και Μπρούνο Φερνάντες. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας και τώρα ετοιμάζονται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στην συμπολίτισσα Σίτι στον τελικό του FA Cup στο Wembley.

Το ματς

Φινάλε για τη φετινή Premier League με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κλείνει τη χρονιά πετυχαίνοντας τον βασικό της στόχο. Την κατάληψη μιας εκ των τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Oι «Κόκκινοι Διάβολοι» τερμάτισαν 3οι έχοντας πάνω τους την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και την εξαιρετική φέτος Άρσεναλ. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ στο τελευταίο της παιχνίδι πρωταθλήματος υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Ολντ Τράφορντ την Φούλαμ.

Οι Λονδρέζοι όντας αδιάφοροι έχοντας τερματίσει στα μισά της βαθμολογίας αγωνίστηκαν χωρίς κανένα άγχος. Η Φούλαμ μπήκε δυναμικά στον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ και προηγήθηκε χάρις το όμορφο γκολ του Τετέ στο 19′. Οι γηπεδούχοι έχοντας αρκετούς βασικούς στην ενδεκάδα τους προσπάθησαν αμέσως να αντιδράσουν και να βρουν την ισοφάριση πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Τελικά τα κατάφεραν να βρουν με τη σειρά τους δίχτυα με τον Σάντσο στο 39′. Ο Βρετανός πάτησε στην αντίπαλη περιοχή εκμεταλλεύτηκε την καθυστερημένη αντίδραση της άμυνας της Φούλαμ και από κοντά έκανε το 1-1. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να έχει διάθεση να τρέξει και να βιαστεί. Στο 55′ οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να παραβιάσουν ξανά την εστία των Λονδρέζων και να κάνουν την ανατροπή. Ο Μπρούνο Φερνάντες τρύπωσε μέσα στη περιοχή, πήρε την πάσα και με άψογο τελείωμα έκανε το 2-1. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες έριξαν ακόμη περισσότερο ταχύτητα. Το δεύτερο ημίχρονο χάρισε ελάχιστες καλές στιγμές στους θεατές του Ολντ Τράφορντ. Έτσι φθάσαμε αισίως στο φινάλε της αναμέτρησης. 2-1.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ