ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο Αρτέτα έκλεισε τη σεζόν με τον πιο συγκινητικό λόγο! (vid)

Ο Μίκελ Αρτέτα λίγο πριν το τέλος της σεζόν 2022-2023 φρόντισε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που πάλεψαν για την Άρσεναλ.

Ο Αρτέτα έκλεισε τη σεζόν με τον πιο συγκινητικό λόγο! (vid)

Ο Μίκελ Αρτέτα από τότε που πήγε στην Άρσεναλ έχει καταφέρει να την εξελίξει αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Ισπανός τεχνικός δεν εμπνέει μόνο τους παίκτες του με όλα όσα λέει και κάνει: μα περισσότερο από όλους τους φίλους του συλλόγου, όπου στο πρόσωπό του βρήκαν και πάλι την ελπίδα.

Είδαν και πάλι κάποιον, ο οποίος με τη δουλειά και το ταλέντο του μπορεί να κάνει, όντως πράξη τα όνειρα και τις επιθυμίες του. Σίγουρα αυτό δεν είναι εύκολο. Ούτε απλό. Ούτε γίνεται από τη μία σεζόν στην άλλη. Οι Λονδρέζοι τερμάτισαν πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά για 234 ημέρες εκείνοι ήταν πρώτοι και καλύτεροι στη βαθμολογία.

Ο Μίκελ Αρτέτα, θέλοντας να κλείσει με ένα θετικό πρόσημο τη σεζόν, φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα. Όχι μόνο προς τους παίκτες του συλλόγου. Αλλά και στους απλούς φιλάθλους που μπορεί να πικράθηκαν, όμως, δεν σταμάτησαν ποτέ να στηρίξουν την ομάδα του Βορείου Λονδίνου. Αναλυτικά το μήνυμα του Μίκελ Αρτέτα:

Αναλυτικά το μήνυμα του Μίκελ Αρτέτα:

«Όσο καιρό βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα την είδα και πάλι να επιστρέφει. Είδα να επιστρέφει και πάλι ένα συναίσθημα, το οποίο όλοι μας είχαμε χάσει τελευταία. Υπάρχει κάτι σπουδαίο πίσω μας. Είναι η συλλογικότητα. Έτσι, με αυτή την ευκαιρία που έχω θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα. Βλέποντας τις προπονήσεις τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας της Άρσεναλ μπορούσα εύκολα να καταλάβω ακόμα και τότε πόσο πολύ όλοι τους ήθελαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τον σύλλογο. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που βρέθηκαν δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο καθένας από το πόστο του και τη θέση του, κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορεί. Κάνοντας αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο πολύ βοηθάει αυτό τους παίκτες μας και πόσο πολύ τους κάνει να πιστεύουν στις δυνατότητές τους.

Μα πάνω απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, όπου και αν βρίσκονται. Χωρίς εσάς, τίποτα από αυτά που κάνουμε δεν έχει νόημα. Είστε η ενέργειά μας. Ζείτε το παιχνίδι μαζί μας. Πάντα το κάνατε. Η ιστορία μας, αλλά και η νοοτροπία μας μας οδηγούν να ωθούμε ο ένας τον άλλον προς τον καλύτερο εαυτό του. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι: να ζητήσουμε περισσότερα ο ένας από τον άλλον. Να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Να είμαστε μαζί σε κάθε κίνηση. Σε κάθε νίκη. Σε κάθε μπαλιά.

Από εδώ και πέρα συγκεντρωνόμαστε σε όλα αυτά που είναι μπροστά μας. Σε όλα αυτά που έρχονται. Και αν συνεχίσουμε να οδεύουμε προς τα μπροστά, τότε μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, γιατί γνωρίζουμε ποιες είναι οι βάσεις και τι βρίσκεται πίσω από αυτόν τον σύλλογο. Αυτή είναι η δική μας Άρσεναλ», τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ