ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πέντε σταρ που θα φορέσουν για τελευταία φορά την φανέλα της Μπαρτσελόνα
Οριστικό: «Κλείδωσε» η νέα μεταγραφή της Ρεάλ
Λίβερπουλ: Βρήκε αριστερό μπακ και στέλνει στην έξοδο τον Τσιμίκα
ΓΚΟΛΑΡΑ του Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ – Μας… τρέλανε (vid)
Νότιγχαμ Φόρεστ: Τα αποτελέσματα που θέλει για να βγει στο Champions League
Υπόθεση Μόντριτς: «Ρεάλ, τον εγκατέλειψες με άσχημο τρόπο»
Ο Γκουρντιόλα «τελείωσε» έναν ακόμα παλιό της Σίτι
Μίλαν – Μόντσα: 2-0 (Highlights)
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς: 3-0 (Highlights)
Παίζει… μόνη της στη Γαλλία – Σήκωσε το Κύπελλο η Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
Τελείωσε το μαρτύριο για την Μίλαν (vid)
O Ζοάο Φέλιξ αποχαιρετά τη Μίλαν με απευθείας φαουλάρα (vid)
Οργή των τιφόζι της Μίλαν στη διοίκηση – «Πηγαίνετε σπίτια σας»
O Μπαρκολά διαλύει μόνος του τη Ρεμς – Αγκαλιά με την κούπα η Παρί (vid)
Οι Ναπολιτάνοι κάνουν δώρο στον εαυτό τους τον Κέβιν Ντε Μπρούιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παρί Σεν Ζερμέν

Μεγαθήριο μπαίνει… σφήνα και κλέβει τον Χόιλουντ από τη Γιουνάιτεντ!

Ο εξαιρετικός Ράσμους Χόιλουντ εκτός από τη Γιουνάιτεντ βρίσκεται και στο κάδρο των πρωταθλητών Γαλλίας.

Μεγαθήριο μπαίνει… σφήνα και κλέβει τον Χόιλουντ από τη Γιουνάιτεντ!

Και εκεί που φαινόταν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιζε μόνη της για την αγορά των δικαιωμάτων του αστεριού της Αταλάντα, Ράσμους Χόιλουντ, εμφανίστηκε και νέος διεκδικητής. Ο Δανός επιθετικός κατάφερε μέσα σε μία σεζόν να κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στην ποδοσφαιρική αγορά. Μια χρονιά με την Αταλάντα στα ιταλικά γήπεδα ήταν αρκετή για να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και σήμερα να συγκαταλέγεται στη λίστα των κορυφαίων επιθετικών του μέλλοντος.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι η ομάδα που έχει περάσει από τις φήμες στην πραγματικότητα όσον αφορά το ενδιαφέρον της για τον Χόιλουντ. Σήμερα όμως όπως αποκαλύπτει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο εμφανίζεται ένας νέος «παίκτης» στην υπόθεση. Μια ομάδα που μπαίνει δυναμικά και φιλοδοξεί να κάνει δικό της τον Δανό διεθνή. Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε.

Διάβασε επίσης: Το «όχι» του Μπαπέ τσάντισε την Αλ Χιλάλ – Στροφή στη Νάπολη οι Σαουδάραβες

Οι Παριζιάνοι θέλουν να προσθέσουν στη φαρέτρα τους έναν καθαρόαιμο επιθετικό είτε παραμείνει ο Μπαπέ είτε αποχωρήσει. Ο Ενρίκε πιστεύει πως με την προσθήκη του Χόιλουντ η ομάδα του μπορεί να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματική στο… κουτί. Σύμφωνα με τη γαλλική L’ Equipe η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να έχει ήδη προτείνει στην Αταλάντα ένα νούμερο κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα από το Μπέργκαμο όμως ζητά αρκετά περισσότερα. Ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ θα χάριζε το ναι της διοίκησης της Αταλάντα στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο σενάριο Παρί Σεν Ζερμέν – Ράσμους Χόιλουντ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ