ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ομάδα έκπληξη για τον Ποστέκογλου – Ακολουθεί τη… μόδα της εποχής
Μάγκας Ζιρού: Μίλησε για την κατάρα της φανέλας με το «9» (vid)
Τέλος εποχής στην Τότεναμ – Ο Σον λέει το «ναι» σε τρελή προσφορά
Με εντολή Φλικ η μεγάλη επιστροφή στη Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους: Ο προπονητής που θα την φέρει στην κορυφή – Επίσημο deal
Η Μπαρτσελόνα απάντησε στη Ρεάλ Μαδρίτης με μεταγραφή 25 εκατ. ευρώ
Επίσημο: Νέα «άρρωστη» μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης (pic)
«Ο νέος Έλληνας γλάρος μας» – Τρέλα στη Μπράιτον με τον Κωστούλα (pic)
Η Γιουνάιτεντ ζητάει 50 εκατ. ευρώ για παίκτη που ΔΕΝ υπολογίζει
Η Μπάγερν Μονάχου βρήκε το νέο «10αρι» της
Η τεχνολογία μίλησε: Τα φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Σε αυτό το κανάλι θα δείτε το σπουδαίο τουρνουά
Μάντσεστερ Σίτι vs Λίβερπουλ: Τρεις παιχταράδες ο Πεπ στην τιμή του ενός
«Γκάζια» Αλόνσο στα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης: «Θέλω την κούπα, τίποτα λιγότερο»
Η Λίβερπουλ έδωσε τα χέρια με τη Λεβερκούζεν – «Κόκκινος» με ρεκόρ ο Φλόριαν Βιρτζ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλ Νασρ

Κριστιάνο: «Αλλάξαμε την ιστορία με τον Μέσι, δεν είμαστε φίλοι, αλλά τον σέβομαι»

«Αχόρταγος» φαίνεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο ακόμα και στα 38 του, ενώ αναφέρεται και στον άσπονδο εχθρό του επί σειρά ετών, Λιονέλ Μέσι.

Κριστιάνο: «Αλλάξαμε την ιστορία με τον Μέσι, δεν είμαστε φίλοι, αλλά τον σέβομαι»

Ο σταρ της Εθνικής Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, υπογράμμισε σήμερα (6/9) ότι στοχεύει «ακόμα παραπέρα», λίγες ημέρες μετά το «σπάσιμο» ενός ακόμη ρεκόρ, περνώντας τον πήχη των 850 γκολ στην καριέρα του με την ομάδα του, Αλ-Νασρ.

«Θέλω κι άλλα», τόνισε ο CR7 κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από την προπόνηση με τους συμπαίκτες του στα προάστια της Λισαβόνας, ενόψει των προκριματικών για το Euro 2024.

«Όσο παίζω θέλω να βάλω τον πήχη πολύ ψηλά, πρέπει να σκέφτομαι παραπέρα», πρόσθεσε ο 38χρονος.

Ο Ροντάλντο συμπλήρωσε τις 200 συμμετοχές στην Εθνική τον περασμένο Ιούνιο, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ στη νίκη της Πορτογαλίας εναντίον της Ισλανδίας (1-0), η οποία επέτρεψε στην ομάδα του να διατηρήσει το προβάδισμά της στον 10ο Όμιλο και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης για το Euro 2024.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία στη Μπρατισλάβα την Παρασκευή και στη συνέχεια το Λουξεμβούργο τρεις ημέρες αργότερα στο στάδιο Αλγκάρβε στη νότια Πορτογαλία. «Θέλω να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αν κερδίσουμε θα προκριθούμε», είπε ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας.

Ερωτηθείς για την αντιπαλότητά του με τον Αργεντινό Λιονέλ Μέσι, παγκόσμιο πρωταθλητή και φαβορί για την όγδοη Χρυσή Μπάλα, ο Ρονάλντο απάντησε ότι «σέβεται ο ένας τον άλλον», ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος με τον πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα έχουν «αλλάξει την Ιστορία του ποδοσφαίρου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ