ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Θύμισε prime Νόιερ ο Τερ Στέγκεν με ΑΥΤΑ που έπιασε! (vid)
Την έκανε… κομπολόι ο Βιτίνια: Χάζεψε τους Γερμανούς με τις ντρίμπλες του! (vid)
Ο Κριστιάνο έσπασε και αυτή την… κατάρα: Η Πορτογαλία νίκησε μετά από 25 χρόνια τη Γερμανία! (vid)
Έκανε και πάλι τη διαφορά ο Κριστιάνο: «Κάρφωσε» τη Γερμανία! (vid)
O Βιρτς δεν πρόλαβε να πάει στη Λίβερπουλ και έγινε ήδη ο αγαπημένος της εξέδρας με αυτό το χτύπημα! (vid)
Κριστιάνο, είσαι το ΑΠΟΛΥΤΟ είδωλο: Οι πιτσιρικάδες κάνουν ουρά για χάρη του! (pics)
Όλα έτοιμα για την πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Αρτέτα!
Βγήκε… βρώμα για το μέλλον του Μέσι – Εκεί μπορεί να παίζει!
Πρώτα «μάσησε» τα εκατομμύρια της Σίτι και τώρα κουνάει… μαντήλι ο Γκρίλις!
Τώρα «μιλάει» η Τότεναμ: Η μεγάλη μεταγραφή των Λονδρέζων!
Ανατροπή με Ντοναρούμα – Δύο ομάδες της Ιταλίας τον «κλέβουν» από την Παρί Σεν Ζερμέν
Ανατροπή με το μέλλον του Φάμπρεγκας – «Τρέμει» από τα νεύρα η Ίντερ
Μπαρτσελόνα: Με εντολή Φλικ τα δίνει όλα για τον Λούκμαν
Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την αποχώρηση 20 ποδοσφαιριστών
Ο ορισμός του «Κάντο όπως ο Μπέκαμ» από τον Ροντρίγκο Ντε Πολ (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άρσεναλ

Επιτέλους καλά νέα για Άρσεναλ: Μεγάλες επιστροφές στο ματς με τη Σίτι!

H Άρσεναλ φαίνεται πως θα δει πολλούς και σημαντικούς παίκτες της να επιστρέφουν και να είναι «παρών» στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Επιτέλους καλά νέα για Άρσεναλ: Μεγάλες επιστροφές στο ματς με τη Σίτι!

Η Άρσεναλ έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν. Όμως, σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι κάπως καλύτερα για τον Μίκελ Αρτέτα και τους παίκτες του. Ειδικά αν δεν είχαν χάσει βαθμούς στα δύο εντός έδρας ματς κόντρα στη Φούλαμ και την Τότεναμ, ενώ ήταν καλύτεροι.

Οι Λονδρέζοι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δει πολλούς από τους παίκτες του που είναι βασικοί και κομβικής σημασίας να τραυματίζονται και να μένουν στα «πιτς». Η αρχή έγινε με τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι στο εκτός έδρας ματς με την Έβερτον, λίγο αργότερα ακολούθησε ο Λεάντρο Τροσάρ και το κακό τρίτωσε στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με την Τότεναμ με τον Ντέκλαν Ράις όταν ο Άγγλος μέσος βγήκε σαν αλλαγή στο ημίχρονο, μιας και είχε έντονους πόνους στην πλάτη και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Ο Κάρλο Αντσελότι βρήκε από τώρα τον επόμενο προπονητή για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Άρσεναλ την περασμένη σεζόν ναι μεν είχε τραυματισμούς. Αλλά όχι τόσους πολλούς. Και σίγουρα όχι τόσο νωρίς. Φέτος τα δεδομένα έχουν αλλάξει για τα καλά. Ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας δουλεύει υπερωρίες, ώστε οι περισσότεροι παίκτες να είναι έτοιμοι για το εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι που θα γίνει την Κυριακή (8/10).

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Daily Mail» οι Μαρτινέλι, Ράις, ο Πάρτεϊ και Τροσάρ θα είναι έτοιμοι για να μπουν στα αρχικά πλάνα του Αρτέτα για το μεγάλο αυτό ματς! Άρσεναλ: Δεν μπορεί να χάσει άλλους βαθμούς από τώρα!

Άρσεναλ: Δεν μπορεί να χάσει άλλους βαθμούς από τώρα!

Η σεζόν ακόμα είναι στην αρχή της. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει χάσει ούτε ένα βαθμό. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα μετράνε το απόλυτο στις πρώτες έξι αγωνιστικές της Premier League. Κάτι που σημαίνει ότι η Άρσεναλ με δύο ισοπαλίες είναι ήδη στο -4.

Οι Λονδρέζοι γνωρίζουν ότι για να παραμείνουν στο κυνήγι του τίτλου δεν θα πρέπει να χάσουν άλλους βαθμούς μέχρι το εντός έδρας ματς με τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης. Μιας και αν συμβεί κάτι τέτοιο τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα και η πίεση που θα έχουν να διαχειριστούν θα είναι πολύ μεγαλύτερη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ