ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μέσι… ξέσπασε κατά του Χάμες: «Μιλάς πολύ, θυμάμαι τι έλεγες» (vid)
Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το μεγαλύτερο…flex για να νιώσει η Μπαρτσελόνα μικρή μπροστά της! (pic)
Τεράστια ανατροπή με Γιόκερες: «Δεν του υποσχέθηκα τίποτα τέτοιο»
Τέλος από την Τσέλσι – Στο «σφυρί» τα δύο μεγάλα ονόματα
H Τσέλσι θέλει να κάνει… εφιαλτικό το καλοκαίρι της Άρσεναλ: Ξεκίνησε επαφές με τον «εκλεκτό» της!
O Ροντρίγκο έκανε τους φίλους της Άρσεναλ να ξενερώσουν… άγρια με αυτό το post! (pic)
Ο Λουίς Ντίας την είδε… Μέσι και έβαλε γκολ στην Αργεντινή που θα το ζήλευαν πολλοί! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βγήκαν στη… φόρα τα πλάνα του Αλόνσο – Αυτοί θα είναι οι βασικοί του!
Ο Ντε Μπρούιν μίλησε απαξιωτικά για το μεγάλο κατόρθωμα του Κριστιάνο!
Η Μάντσεστερ Σίτι προειδοποιεί για… ζώνες: Ανακοίνωσε και Ρέιντερς!
Η Ατλέτικο… σώζει τη Λίβερπουλ: Της δίνει ΜΠΟΛΙΚΟ χρήμα για το «παλτό» της
«Βόμβα» από άλλη εποχή ετοιμάζει η Γιουνάιτεντ: Ξεκίνησε επαφές με Γιόκερες!
Εθνική Ελλάδος: Τρέλα για τον Γιοβάνοβιτς από τους πιτσιρικάδες! (vid)
Κριστιάνο Ρονάλντο, 2025
Η Λίβερπουλ ξεπέρασε τον εαυτό της: Έκανε δικό της τον Βιρτς!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσέλσι

Ντέκλαν Ράις: Για αυτό δεν τον απέκτησε η Τσέλσι!

Γνωστός έγινε ο λόγος που η Τσέλσι αποφάσισε να μην υπογράψει τον Ντέκλαν Ράις και να κινηθεί για άλλους μεταγραφικούς στόχους.

Ντέκλαν Ράις: Για αυτό δεν τον απέκτησε η Τσέλσι!

Η Τσέλσι προχώρησε σε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι… συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού ήταν η μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις, με τους «Μπλε» να θεωρούνται ένα από τα φαβορί για την απόκτησή του. Το γεγονός, μάλιστα, πως είχε περάσει και από τις ακαδημίες της ομάδας, έδινε στην Τσέλσι ένα μικρό πλεονέκτημα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ωστόσο, τελικά ο νεαρός μέσος κατέληξε στην Άρσεναλ, η οποία πλήρωσε 116.60 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο Άγγλο. Η «Telegraph» αποκάλυψε τον λόγο που η Τσέλσι αποφάσισε να μην κυνηγήσει περίσσοτερο την περίπτωσή του και να κινηθεί για άλλους στόχους. Ο λόγος ήταν οικονονικός, καθώς οι Λονδρέζοι πίστευαν πως η τιμή του παίκτη ήταν υπερβολικά υψηλή, κάτι που γίνεται συχνά με τους Άγγλους ποδοσφαιριστές που αλλάζουν ομάδες στην Premier League.

Τσέλσι

Η Τσέλσι δεν ήθελε να δώσει τόσα χρήματα για τον Ντέκλαν Ράις

Βέβαια, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για αυτή την απόφαση, καθώς η Τσέλσι έχει ξοδέψει περισσότερο από 1 δισεκατομμύρι λίρες μέσα σε τρεις μεταγραφικές περιόδους. Μπορεί να μην κινήθηκε για τον Ράις λόγω της τιμής του αλλά έδωσε 115 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι απέρριψε και την ευκαιρία να αποκτήσει τους Τζέιμς Μάντισον και Τζέιμς Γουάρντ-Πρόους που θα αποχωρούσαν από τις Λέστερ και Σαουθάμπτον που υποβιβάστηκαν και τελικά έδωσε περισσότερα χρήματα από όσα θα έδινε για αυτούς τους δύο για να πάρει τους Κόουλ Πάλμερ από την Μάντσεστερ Σίτι και τον Ρομέο Λάβια από την Σαουθάμπτον.

Διαβάστε επίσης: Τζέις: «Δεν μπορώ να περιμένω να αγωνιστώ ξανά – Αναμένω την κατάλληλη στιγμή»!

Θυμίζουμε πως ο Ντέκλαν Ράις τελικά υπέγραψε στα «Κανόνια» μέχρι το 2028 ενώ υπάρχει και οψιόν για ακόμη ένα έτος. Ο Μόισες Καϊσέδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 3031, ο Ρομέο Λάβια μέχρι το 2030 και ο Κόουλ Πάλμερ συμφώνησε με την Τσέλσι μέχρι το 2030, με τον σύλλογο να έχει την επιλογή να ενεργοποιήσει οψιόν για ακόμη ένα έτος.



Advertisements

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ